Min fredag

Upp och öppna klockan sex, jobba fram till lunch, ner och byta till sommardeck på Däcktjänst, och sen upp på tivolit på torget där jag stod i en kur i två timmar för KBK's räkning.
     De hade lovat bra väder, men det var gråkallt. Blåste snålt. Själva marknaden hade inte riktigt kommit igång där vid ett-snåret, så den första timman såg ut ungefär så här:





Först nu märker jag den unga tjejen där inne i sockervaddshuset. Hon måste ha undrat varför jag tog en bild på henne. Nåja.
     Men så här såg det ut, nån enstaka tant kom fram och köpte en biljett i hopp om att vinna en sån här rackare:




Och jo, tamejfan, en av tanterna vann. Det tycktes då uppstå ett mindre tumult hos tivoliägarna när de upptäckte detta. Oklart varför, kanske var det inte meningen att man skulle vinna?
      Nåväl, efter en timme började det röra på sig en aning. Kidsen hade slutat från plugget och barnfamiljerna började ploppa fram en efter en. Det var härligt. Härligt med lite liv och rörelse.
      När mitt pass sedan var över så tog jag en sväng över marknaden. Träffade en av mina yngre ungar på dagiset som konstaterade: "Det är du som bor på dagis, va?".
      Sedan åkte jag hem och gjorde mig redo för att njuta av helgen. Och där är jag fortfarande, mitt i njutningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0