Mitt-i-veckan-härligt

Tidig dag, lugn dag, kort dag. Varm dag.
     Blev en sväng in till E-tuna efter jobbet. Var väl lite på halvjakt efter en parkas-liknande jacka, gärna en mörkblå. Blev en jacka, ingen mörkblå dock och inte direkt parkas, men jag är nöjd ändå.
     Köpte den på Carlings, och egentligen skulle jag bara in och kika en snabbis för parkeringsbiljetten höll på att gå över tiden. Det var ju en liten chansning, för jag vet ju hur det blir när man går in på Carlings. Efter 1½ sekund kommer man ha en snärtig ung försäljare i ansiktet som sedan blir som en ryggsäck under tiden man är i affären. Och mycket riktigt, direkt när jag klev in fick jag två sugproppar till tjejer på mig. 1000 frågor kastades på mig under loppet av en minut, och efter att jag förklarat att jag "egentligen inte skulle ha någonting men var lite sugen på en parkas" så fick jag fem jackor i min famn. "Pröva om du vill!", hette det. Av ren artighet gjorde jag så, och det slutade med att jag köpte en jacka. Ingen av dem jag fick av försällaren, förvisso, men en jacka blev det. Inte av artighet utan för att jag gillade den.
      Hur som helst är Carlings livsfarligt.

Sedan blev det en sväng till Valskog där b-laget lirade mot Medåker. Var ingen höjdare, och när jag åkte hem i halvtid var det 2-0 i baken. 6-0 blev det tillslut, hörde jag. Men det var ju första för b-laget, så att...ja.

Och bob hund kommer till Peace & love! Jag gillar dem väldigt mycket och är mycket sugen på att se dem live. Dels för att de har bra låtar och dels för att de har ett rykte om sig att vara ett av Sveriges bästa live-band. Kanonbokning, helt enkelt. Det blir bara bättre och bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0