Solbränd

What a day, what a day, what a very long day. Jobbig och härlig på samma gång. Det härliga bestod i att vi fick uppleva årets varmaste dag hittills, tror jag, det måste det ha varit. 23 grader hörde jag nån säga mitt på dagen, och för nån timme sedan hade jag 15 grader på termometern här hemma. Helt otroligt varmt har det varit, för att vara april.
     Det har varit drygt nu några månader med alla blöta kläder och galonisar som ska av och på och bytas i ett kör - men idag var det tvärtom. Idag fick vi plocka av kläderna för att det var så varmt. Tillslut gick jag nästan i t-shirt.
     För mig är det härligt.
     Men det blev en lång dag. Från åtta på morgonen till halv sju på kvällen. Hann inte ens åka ner på träningen och köra rehab. Istället fick man cykla här hemma, vilket inte är lika roligt. I och för sig är man ju nästan lika ensam nere i klubbstugan, men det känns bättre att vara där nere. Som att jag fortfarande är "med", eller hur man ska säga. Jag är ju fortfarande med, men det är lätt att man halkar lite utanför när man går skadad. Nåja.

Just nu befinner jag mig i en mindre mat-koma efter att jag mosat i mig 2 kg gräddstuvad pyttipanna och två ägg. Men det är det värt, för det var så gott. Jag äger med grädden.
     Annars räknar jag ner minuterna till Nitti leaks med Filip & Fredrik. Inte långt kvar nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0