Still the champ

Jag och Kaggen har länge haft en tvist om vem av oss två som tillagar den godaste pasta carbonaran.
     Det började med att jag en gång i tiden utropade mig själv som världsmästare i carbonara, varpå Kaggen replikerade med att faktiskt ingen gör godare carbonara än honom. Detta hade jag mycket svårt att tro på, och vi utmanade varandra. Sedan har det aldrig blivit av.
     Men igår, av en händelse rent spontat, så bestämde vi oss för att göra upp. Jag slängde ihop min carbonara hemma hos mig, Kaggen hos sig, och sedan kom han över till mig för avgörandet.
     Omdömet blev dock detsamma ifrån båda två, nämligen: "Det är gott...men min är godare". Alltså, båda tyckte om den andres carbonara, men föredrog sin egna. Och detta är inget bull-shit, hade jag tyckt att Kaggens carbonara varit godare än min så hade jag inte haft några problem med att erkänna det. Så stor grej är det inte för mig.
     Det var dock tråkigt att vi inte fick något avgörande - men så tittade Lillebror förbi, och vips fick han agera domare. Omdömet ifrån honom vacklade fram och tillbaka, han tyckte om båda - men tillslut lutade han aningen åt min carbonara. Så...tjae, jag vann.
     VICTORY!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0