Underbar kväll

Gårdagskvällen blev precis så bra och rolig som jag hade hoppats på. Enda invändningen var att den var aningen för kort, åtminstone på krogen. Som helhet blev det en lång kväll, då jag inte var hemma förrän efter halv fem på morgonen.
     Anledningen till att det var så roligt och bra var dels för att man fick träffa Mr.Tequila igen och få hänga med boysen, och dels var det för att jag var så duktig. Jag höll mig verkligen perfekt på rätt sida gränsen. Faktum är att jag räknade centiliterna. Jag hade räknat ut på ett ungefär hur mycket jag tål, baserat på tidigare utgångar, och det höll jag mig till ganska så bra. Och det fungerade!
     Så skönt att vara stadig hela kvällen, så skönt att inte bli trött, så skönt att orka hela natten, så skönt att vakna upp hyfsat fräsch. Bra där, Jonatan!
     Vi började hemma hos Mr.Tequilas lillasyster. Det var jag, KåGe, Påven, Mr.Tequila och hans flickvän Sandra, och efter en lång genomgång av deras jorden-runt-resa så känns det som man en liten uppfattning om vad de varit med om de senaste månaderna.
      Efter ett tag dök även Lillebror och hans flickvän Ida upp med deras sällskap, innan färden gick till Harrys där det var bra drag. En mycket rolig kväll tycker jag, som inte slutade där. Väl hemma i Kungsör vankades det efterfest hemma hos Lillebror, men så mycket fest blev det inte. Mest snack. Bara snack, faktiskt, och efter ett tag vandrade jag hem i söndagsmorgonen. Nöjd och glad.

Idag blir det kalas nummer 2 för Mor, då släkt och vänner kommer på besök. Kommer bli fullt hus så det dånar om det.




Jag ser bladig ut, jag vet - men det var verkligen inte så. Jag var superstabil. Vill bara poängtera det. Ha det i beaktning när ni tittar på mig, tänk inte "Oj vad den där fan ser ut att vara bra på lurven!", tänk istället "Där står en kille som är nöjd med tillvaron i livet."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0