Bra helg framför oss

Vilken somrig dag, helt underbar. Och - sista arbetsdagen för veckan, och - slutjobbat redan klockan 12.
     Blev en sväng in till Tuna Park, då Kaggen kände sig tvungen att inhandla sommarkläder. Jag hade inte tänkt handla någonting, men det är klart som korvspad att jag kommer att handla när jag går i affärer. Så; jag handlade mer än Kaggen, men för mindre pengar. That's how I roll.
     Annars har det varit lite tivoli i magen idag. Lite oroligt, sådär. Som att det skulle kunna komma ur båda ändarna samtidigt. Men, det kom aldrig någon explosion. Det bara bubblade. Så jag använde mig av Mors tips och kastade i mig en näve svartpepparkorn som jag sköljde ner - och, ja må han leva, det fungerade! Bubblet försvann inom 10 minuter.

Nu är det helg och imorgon är det Valborg. Vad då göra? Jo, åka till Uppsala och Studenten.
      Det blir jag, Kaggen och Påven och en liten kort mini-roadtrip. Vi har pratat om det ända sedan han flyttade upp dit, och det har aldrig passat in. Antingen så har vi haft match med fotbollen eller så har Studenten haft mycket att göra i plugget. Men nu passar det, så det ska bli jävligt skoj.
      Och Valborg i Uppsala brukar ju vara en happening med mycket folk och mycket hålligång, så är bara vädret på våran sida så kan det ju bli legendary.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0