Fi fan

Det regnade och vi förloade med 6-2 borta mot Södra. Sämre kan man inte ha det i Arboga en måndagkväll.
     Men vi började bra. Första halvlek var riktigt skaplig, efter förutsättningarna, om än ínte lika bra som sist hemma mot VIK. Men vi spelade ändå jämnt mot Södra och tog också ledningen med 1-0, varpå de kvitterade innan första halvlekens slut.
     Till andra halvlek tvingades vi dock kasta om på planen ganska så duktigt, dels på grund av att alla måste få spela och dels på grund av att det blev lite skador här och där - och denna spelarrotatation var inte direkt till vår fördel.
     Så Södra kunde tämligen enkelt springa iväg till en 6-2-seger, vilket var extremt jobbigt att bevittna. Men hade vi spelat med ungefär samma lag matchen igenom så vete fan om vi inte hade knipit en poäng, åtminstone.