Ich liebe der sommer

Aaaaahhhj SATAN vad det bränns! Eller...det svider på ganska bra i alla fall.
     Men det får jag helt och hållet skylla mig själv när jag lägger mig under den heta solen utan att smörja in mig. Och det tar jag! Och vet ni vad - jag skulle göra samma sak igen.
     För just nu, just nu i den här tidpunkten av mitt liv 2011, så älskar jag att ligga och steka nere på T-bryggan vid Skillinge. Det är bara för härligt.
     Som jag hoppades blev det ånyo en somrigt varm dag idag, och det tackar jag för. Nu däremot förväntar jag mig regn i en vecka framöver - för det säger dom i tidningen, i Aftonbladet, och dom har ju aldrig fel.
     Nej men seriöst, jag är inställd på en vecka av regn - men ingen skulle bli gladare än jag om jag får fel.

Träningen ikväll igen, och nu på lördag smäller det igen. Serien drar igång igen efter sommaruppehållet, och för oss väntar direkt en tuff drabbning hemma på Runevallen då laget ovan oss i tabellen, Sala, gästar. Ska bli mycket intressant, spännande, nervöst och roligt. Mycket som står på spel så här på direkten.
     Och sedan drar vi i U-laget igång serien på måndag med bortamatch mot BK30. Inte lika mycket som står på spel där, men det skulle ju vara guld att få ta den första trepoängaren, om jag säger så.

Annars är det Å-festen i Eskilstuna i helgen. He he.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0