Pang x 10!

Efter fyra matcher med dramatik och spänning i slutminuterna så var det skönt med en match som inte var så...spännande.
     Vi mötte Oden hemma ikväll, och innan vi spelat 10 minuter så ledde vi med 2-0. Innan vi spelat en halvtimme så ledde vi med 4-0, och i halvtid ledde vi med 6-1. Matchen slutade 10-2 - och det är väl det som kallas för överkörning, va?
     Det ska sägas direkt att Oden var bedrövligt dåliga - men man vinner inga matcher med 10-2 om man inte spelar bra, och idag fick vi verkligen utdelning i vår offensiv. Det kan även tilläggas att vi hade ett par stolpträffar och nån boll i ribban och ett par bollar på mållinjen och så vidare - så med hundra procentig utdelning hade segersiffrorna till och med blivit större.
     Men 10 mål räcker gott och väl får jag lov att säga - och nu jävlar i helvete har vi satt press på Juventus som möter Munktorp på lördag. För första gången någonsin så hejar jag på Munktorp.
     Vill ni ha målskyttar förresten? Ja nu ska vi se...Tordan gjorde två på straff, Mackan gjorde två, Lingen gjorde två, Källe gjorde ett, Johan gjorde ett, Putte gjorde ett och Kevin gjorde ett. Det är 10 va? Jag tror det stämmer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0