Proffs in action

Tittade på Allsång på Skansen häromdagen - och jävlar vad jag blev imponerad! Av Fredrik Kempe.
     Han är ju sångare och artist i botten, men numera mest låtskrivare, och jag visste ju att han levererat schlager-hits de senaste åren. Men jag hade inte tänkt på hur många. Det var först när han i Allsången sjöng ett medley med sina låtar som jag insåg vilken stor hit-makare han är.
     Jag menar, säga vad man vill om hur bra låtarna är, men Manboy och Popular med Eric Saade, La voix med Malena Ernman, Hero med Charlotte Perrelli, Hope and glory och Cara mia med Måns Zelmerlöw och Moving on med Sarah Dawn Finer - det är riktiga hits! Det är stort, punkt slut.
     Och på tal om Måns Zelmerlöw - där har vi en person som verkligen lyckats. Man kan prata om dagsländor hit och dit som man tycker och tror har breakat stort - men Måns Zelmerlöw har verkligen lyckats. Han är faktiskt bland de största i dagsläget, och jag kan garantera att han kommer att stå där i rampljuset även om 30-40 år, fast ännu större.
      Han sjunger, han programleder, han dansar och han skådespelar - med trygghet, säkerthet, pondus och glimten i ögat. Ett fullblodsproffs, helt enkelt. Vid 25 års ålder. Respekt.
      Jag är ingenting annat än full av beundran för Måns Zelmerlöw.

Och avslutningen på tisdagens program, som hade Pride och Schlager som tema, där Grotescogänget dyker upp och framför sin satiriska låt Bögarnas fel var ingenting annat än pure magi. Fullkomligt genialiskt på alla plan.
      Och bögarna i publiken var nog de som sjöng med allra högst. Fantastiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0