Rain kings!

Ja va fan, det har vart lite mycket.
    Men om det var segt att börja jobba igen i måndags, så kändes det bättre igår, för att idag kännas lite segt igen. Inte för att det är tråkigt, men för att det är mycket inskolningar just nu och för det inte är så många barn. Det blir lätt lite...segt. Man har inte så mycket att göra.
    Men skiiiiiiiiit i det nu - det viktigaste var att vi vann ikväll mot Tillberga på bortaplan! Och vilken match det var.
    Lagom till att den drog igång så började det regna - och sedan öste det ner genom hela matchen. Om vi var ganska så dominanta i den mållösa första halvleken så var vi totalt överlägsna i den andra halvleken. Ändå tog Tillberga ledningen på den enda målchansen det vaskade fram under hela matchen.
    Vi skjöt och skjöt och skjöt och anföll och anföll och anföll men fick inte in bolljäveln. Men så, tillslut, med kvarten kvar att spela så dunkade Yanick in 1-1. Vi fortsatte sedan pressa på framåt, och med fem minuter kvar avgjorde Kallas matchen med sitt 2-1. Så krigar man till sig en seger. Så stark! Så skönt! Så viktigt!
    Nu klättrar vi upp på andraplatsen, och på lördag tar vi oss an serieledarna Juventus hemma på Runevallen. Seriefinal!