Shit asså!

"Herre min körsch!", som Karl-Alfred alltid brukar säga. Först var det rysarminuterna i slutet mot Sala, sedan rysarvändningen mot Tillberga, sedan megarysarvändningen mot Juventus - och nu superrysaren i slutet mot Irsta.
     Men - som i de tidigare fallen så slutade det gott!
     Vi vann med 2-1 mot Irsta på bortaplan ikväll, efter att inbytte Yang petat in bollen med bara några minuter kvar av matchen.
     Stort jubel...nej, VILDA jubel på oss kungsörare som åkt till matchen, och en jävla stor lättnad och glädje.
     Det ska sägas direkt - det såg inte bra ut. Det såg inte alls bra ut, även om vi ledde med 1-0 i halvtid efter att Blondie Bubble Boy nickat in ledningen. Vi slarvade, gjorde enkla misstag och var inte riktigt "där". Ändå kändes det som att vi hade bra koll på tillställningen.
     Men vi spelade inte alls bra, och därför var Irstas kvittering i andra halvlek både logisk och ologisk.
     Mot slutet tryckte vi ändå på rätt bra, utan att få till det framför mål - men så med bara några minuter kvar att spela så lyckades Yang få in bollen! Riktigt skönt, och riktigt roligt att just Yang fick avgöra. Det var han verkligen värd.
     Nu är vi fortfarande med, 1 poäng bakom Juventus fortfarande, och även om jag hoppas att vi kan spela bättre och avgöra tidigare framöver så är ändå såna här segrar så ljuvligt sköna.

Och plötsligt stod hon där. Fröken Blomberg. Det var helt jävla sinnessjukt. Eller nu överdriver jag, men det var oerhört chockerande i alla fall.
     Hon har smugit sig hem, kan man säga, och många fler än jag har nog blivit förvånade under dagen. Men väldigt roligt var det att se henne igen.