Thor Modéen-helg

Håhåjaja. Det blev en liten spontansväng ner till öl-tältet vid Ekudden igår kväll. Men bara i en halvtimme, för sedan stängde det. Vi trodde ju att det var öppet till klockan två, men det visade sig vara klockan 1. Nåväl, därefter drog sig halva tältet upp mot byn och Åsen till Efterfesthuset. Men jag var aldrig in, jag nöjde mig med att sitta utanför och surra en stund innan jag lommade hemåt.
     Anledningen till denna spontansväng var att vi hade Lillebror och hans Ida, samt Storebror och hans Tina på middagsbesök, och den ena vinflaskan avlöste den andra - så tillslut tyckte jag, Lillebror och Ida att det kändes som en god idé att vandra ner till Ekudden.
     Jaja, ikväll blir det väl mer ordentligt. Ikväll ska jag ner till tältet i alla fall några timmar innan det stänger, och jag misstänker att det kan sluta som det gjorde igår med ett besök i Efterfesthuset efteråt.

Annars var det KBK's årliga ankrace nere i hamnen tidigare idag. Det var första gången jag såg detta spektakel, och lite lite spännande var det allt. Jag hade köpt fyra ankor, och chansen fanns ju faktiskt att just någon av mina ankor skulle hamna på prispallen. Det hade ju inte varit dumt att vinna 20 000, eller 7.500, eller bara 1000 kr - men så blev det inte det här året heller.

Just nu är jag däremot barnvakt åt Brorsdotter Freja, som ska sova över här i natt för första gången. Får se hur det går, men än så länge är det ganska lugnt.

Nehep, ses i leran då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0