Letters to whom it may concerns

Vi färdas genom himlen i baksätet på en taxi. Vi delar ett liv så länge den här natten orkar leva, när morgonen kommer kliver alltid en av oss av. Jag sa "Jag älskar dig" när jag såg på dig, och du svarade "Jag vet" när du kysste mig.
     Och jag lämnar ikväll. Ett nostalgic locomotive väntar på mig, jag ska aldrig säga någonting igen. Bara titta tillbaka en gång till, sen aldrig mer. Hej då igår, välkommen resten av mitt liv.
     Du är du men kommer aldrig att bli den, hur mycket jag än vill det. I hela mitt liv har ingen varit mer den än du. Du har nog aldrig förstått det, inte jag heller, men jag säger det nu.
     Jag färdas över havet, tanken på dig håller mig flytande. Utan dig drunknar jag. Jag ser dig på botten, måste dyka ner för att få upp dig till luften. Varför vill du döda dig ifrån mig? Varför vill jag bara vara med dig när jag tänker på dig?
     Jag är så nära att lyckas. Ingen kan förstå mig. Några ord till och jag har det. Ungdomen har gett mig allt jag behöver för att klara resten.
     Du är fin av den enkla anledningen att du får mig att må bra. Du är fin av den enkla anledningen att du får mig att tro på en mening med livet.
     Om jag fick bestämma skulle du vara olycklig, för om jag fick bestämma skulle du vara med mig. Det är tur att jag inte får bestämma.
     When will this be over. Polaren Per är kärlekskrank och alla har fått barn.
     Jag är mörkare än döden, men jag är snällare än nåt du kan tänka dig. Och det ljusa vinner alltid. Jag skulle ge dig min lycka, min morgon, min dag, om du sa "Nu är det du och jag".

Kommentarer
Postat av: vj

Du har gjort det igen. Vackert!

2011-08-02 @ 11:12:39
Postat av: J

Tack!

2011-08-02 @ 13:12:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0