TV-hösten är här

Tv-hösten drog igång så smått den här helgen, i och med SVT's lördagsunderhållning i form av Gäster med gester följt av Tack för musiken - och i och med att jag var på kräftskiva igår så tog jag igen det idag på svtplay.
     Alright, jag var faktiskt lite sugen på Gäster med gester. Inte för att jag tyckte att det var så värst roligt sist det gick under Lennart Swahns ledning - men det är ju ändå lite minnen och nostalgi, och jag tänkte att det kanske kunde bli lite kul nu i modernare tappning. Men det blev det inte.
     Först och främst var det inte så mycket nytt, mer än några nya gäster som skulle utföra gester, och sedan var det helt enkelt inte roligt. Inte ens lite. Faktum är att jag bara orkade titta i typ 15 minuter innan jag började snabbspola framåt.
     Nej, det blir ingenting att följa för min del. Möjligtvis när Robert Gustavsson är med, annars blir det inget.

Tack för musiken däremot infriade mina höga förväntningar. Jag diggar Niklas Strömstedt på alla sätt och vis, och han klarade av programledarrollen galant.
     Premiärgäst var Ola Salo, och han levererade verkligen. Öppen, rolig och smart, så det var en bra först gäst.
     Sedan bjöds det på flera mycket fina sångnummer, där Calleth you cometh I var magiskt bra. Jag har alltid gillat den låten väldigt mycket - men nu förstår jag verkligen storheten i den!

Nu, kommande veckan, drar sedan tv-hösten igång på allvar.
     Först ut är Filip & Fredrik med deras Breaking news på 5:an imorgon kväll, sedan kör TV3 igång True talent, medan TV4 börjar med Fångarna på fortet, Parlamentet och Bonde söker fru, innan SVT slutligen dunkar in nya Maestro och sedan Dobidoo.
    
Nu kör vi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0