Nu dräper vi danskjäveln igen!

Idol-final ikväll. Igen.
     Jag ska inte säga att det varit den sämsta säsongen någonsin, men det har definitivt varit den mest ointressanta! Inte en enda jävla profil har man kunnat urskilja, om man inte räknar Alexander Bard, och det håller inte.
     Att Idol nu tar en paus och läggs på is på obestämd tid efter ikväll känns väldigt lämpligt och nödvändigt. Istället får vi X-factor, vilket är aningen besläktat med Idol, men det känns ändå fräschare på nåt sätt.
     Nåväl, jag tror Robin vinner ikväll. Inte för att jag hoppas eller vill det, jag bryr mig icke nämnvärt, men för att jag tror att folket nu efter åtta år förstått att det är bättre för en deltagare att komma tvåa.

Dock kommer jag inte att titta. Kanske att jag zappar över lite då och då, men ikväll är det handbollen som gäller. Sverige mot Danmark, och vinst med tre mål är det som gäller, om jag förstått det hela rätt, för gruppseger och förhoppningsvis behagligar motstånd i åttondelen.
     Jag gillar dam-handboll. Det är trevligt att titta på, och faktiskt även TREVLIGT att titta på. Hoppas Torstensson är lika överjävlig som mot Kroatien igår, hoppas att Gulldén hittar fram med sina smarta inspel och hoppas att Kain/Grubbström spikar igen bakåt. Då vinner vi. Nog.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0