Girl

Jag såg en storm, flög in från höger, och trampa på dom små. Och dom från vänster fick skrika högre: "Allt som är ditt är mitt". Och när dom möttes så blev det värre, allt blev svart och vitt.
      Jag stod i fönstret och såg honom förlora för varje steg han tog. En dag kommer han att falla, och aldrig resa sig igen, och vi kommer  aldrig få veta vad han egentligen ville.
      Jag satt på en fest, och hörde alla prata, men ingen sa någonting. Jag höll din hand, och satt där och hoppades "ikväll så händer det". Men när jag vaknade så var du borta, och när jag tänker efter så var du aldrig där. Och det det var då som jag förstod, att jag är kär.
       Men du är Libby, du är Kate och Norwegian wood, du är hon på film. Och när jag rör dina läppar så blir filmen på riktigt.
       Om vi förstör bilden du har av mig och ser mig för den jag är. Kan du se, kan du se någonting som du kanske önskar. Om du vill, om du verkligen villl, så kanske du verkligen kan se. Om du ser, om du ser, så kanske vi står och stirrar på varandra. Jag och du.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0