Back from the holidays

Så var julen över för den här gången, och det blev ju himlans trevligt i år också. Ingen snö förvisso, men känslomässigt lika hjärtligt och mysigt som vanligt.
     Julaftonen firades traditionsenligt med släkt, Kalle Anka, mat och klappar. Zlatan-boken, Keith Richards biografin Livet, Scorsese-dokumentären om George Harrison, bestick, köksknivar och (sist men inte minst) MacGyver säsong 6 var några av årets julklappar, vilket gladde mig oerhört.
     På juldagen blev det först 16-årskalas för Brorson Erik inne i Västerås, och sedan party i Eskilstuna på kvällen med Kaggen, Lillebror, Påven, Studenten och Wahab.
     Vi började hemma hos Kaggen, där det bland annat spelades Party Alias, vilket blev ganska roligt, och sedan drog vi vidare till Lokomotivet. Meningen var att vi där skulle sammanstråla med Mr.Tequila och Dale - men dessvärre hade Mr.Tequila blandat ihop det, de hade inte alls biljetter till Lokomotivet utan till Brasserie, så det var riktigt trist. Men Lokomotivet var ändå rätt bra, även om vi antagligen var äldst på stället.
     Men idag har det varit segt. Riktigt segt. Det tog nästan hela dagen att komma i matchform igen, och då är det dags att gå och lägga sig igen.
     Imorgon jobbar jag på Malmberga, men det är bara imorgon, sedan är jag ledig fram till 9 januari, så det känns ganska okej.
     Ja, det var julhelgen det. Mot nyår.










    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0