Denna underbara dag som har varit idag

Det har ju varit en alldeles strålande dag! Helt sagolik, för att vara den här tiden på året. Ja, en sån här dag påverkar så gott som alltid mig till det bättre.
     Lite dumt därför att jag inte varit ute så pass mycket som jag skulle ha velat. Dels hade jag öppning, och slutade därför tidigt, klockan tolv, och dels hade vi möte på förmiddagen som höll mig inomhus.
     Jag kan säga så här att jag trivs oerhört bra på jobbet just nu. Faktum är att under alla dessa år som jag jobbat på dagis (jag vet att det egentligen heter "förskola" numera men jag är gammalmodig och gillar det gamla bättre) så har jag sällan trivts så bra som jag gör nu. Trots att det på många sätt är kämpigare nu, av olika anledningar.
     Jag har försökt att lista ut och hitta någonting att peka på som gör att jag trivs så förträffligt just nu, men jag kan inte komma på någonting konkret. Rimligtvis borde det inte vara så just nu - men sanningen är den att jag verkligen trivs. Och det är en förbaskat skön känsla.
     Självklart tycker jag att det är skönt att sluta tidigt på dagen, det skulle jag vilja göra alla dagar i veckan, så att man får tid till lite annat - men aldrig att jag går och toklängtar därifrån. Det spelar ingen roll hur jobbigt det än varit under dagen, alltid när jag slutar och går den där sträckan till parkeringen och bilen och så känner jag "Äsch, det har varit en rätt bra dag ändå".
     Det kommer kanske att se lite annorlunda ut för min del framöver på jobbet, åtminstone emellanåt, men jag kan inte se hur min positiva inställning till jobbet skulle rubbas av det. Hoppas inte det, i alla fall.

Ja, jag slutade ju tidigt och hade i princip hela dagen framför mig. Jag kanske skulle ha tagit till vara på den lite bättre, känner jag så här i efterhand, och jag borde nog ha åkt in till Eskilstuna som jag hade tänkt från början - men det kan lika gärna vänta till på fredag då jag slutar lika tidigt igen.
     Men en fika uppe hos Mormor & Morfar hanns med ändå, och det är alltid något.
     Ikväll väntar fotbollsträning, vilket innebär rehab-träning vid sidan av planen för mig. Kämpigt och trist, men ett måste om jag vill komma ut på planen igen nån gång i framtiden.

Kommentarer
Postat av: Petra

Du låter så positiv och glad och när man läser ditt inlägg och din glädjen smittar nästan av sig=))



Kul att du trivs så bra med ditt jobb...hoppas det varar väldigt länge.



Ha en fin kväll!

2011-02-09 @ 18:52:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0