...och så kom snön - igen

Det känns ju tröttsamt att kommentera vädret hela tiden - men herrejävlar vad snön fullständigt vräkt ner idag!
     Jag trodde att vi så gott som var färdiga med den djupa snön, och så kommer det ett nytt tjockt lager och lägger sig. Vad tungt.
     Och det värsta är att det fortfarande är ganska milt, så den här snön kommer väl snart att smälta bort, vilket innebär en ny sväng med blöta fötter, stövlar, vantar, galonisar och fan vet allt. Ja...personen som myntade uttrycket "bara att gilla läget" har aldrig haft mer rätt än nu.

Till skillnad från igår så var det en ganska påfrestande dag idag. Man har liksom inte kunnat slappna av en enda sekund, inte ens på rasten, och det blev även en lång dag då jag hade stängning.
     Men, efter att ha tagit en lång och varm dusch så rann det mesta av mig. Nu känns det ganska bra, ändå. Lite pasta carbonara på det här så blir det alla tiders.

Idag var vi bland annat i ishallen och åkte skridskor, och trots att många av barnen snarare stabblade fram än gled så såg det satans roligt ut!
     Jag brukar normalt vara med kidsen och åka, men mitt dåliga knä satte stopp för det. Tänk vad livet förändras när man blir skadad...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0