Onödig kritik, tycker jag

Jävlar vilket liv det var i tidningarna idag angående deltävling två i Melodifestivalen! Både Expressen och Aftonbladets förstasidor pryddes av "Uselt, SVT!".
     Men så bläddrar man i tidningarna och ser att det bara lite vanligt folk som mejlat in sina åsikter kring programmet. Inte så farligt, då, tycker jag.
     Jag, KåGe, Lillebror och Påven satt hemma hos den sistnämnda och pysslade med annat, och hade bara på Melodifestivalen lite i bakgrunden, så det är svårt att göra en riktig bedömning. Men så jävla illa var det ju inte. Eller, inte mer illa än vanligt, väl?
     Visst var det väldigt låg nivå på bidragen igår - men det är väl inte första gången det händer? Christian Walz var väl det närmaste man kan kalla "bra", enligt min musiksmak, även om hans låt inte direkt var något vidare - och han gick inte ens till Andra chansen. Missräkning, både för honom och festival-generalerna, tror jag.
     Annars var det väl lite fart i Brolles låt, och han gick ju till final, liksom Sanna Nielsen, fast hennes låt förstod jag mig inte alls på. Inte heller The Moniker (Idol-Daniel) levererade som jag hade hoppats, så visst var det en blek afton i rutan denna gång. Men som sagt, det har ju hänt förr och kommer hända igen, så det är väl ingenting att skita i bralla av ilska för.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0