Att göra om, att göra rätt!

För 2 ½ år sedan gjorde jag en lista med världens, enligt mig, 100 bästa låtar genom tiderna. Ni kan kolla in den här till höger under "Kategorier".
     När jag nu tittar igenom den igen så tänker jag: "Herregud vilka stora hål det finns i listan!". Jag var nog inte helt ärlig mot mig själv när jag gjorde min topp-100-lista. Jag kände nog att den var för tråkig och behövdes kryddas med diverse "kreddiga" eller allmänt bra låtar, som jag i och för sig tycker är bra men inte alls hör hemma bland de 100 bästa genom tiderna.
     Sedan har det ju kommit en massa, eller i alla fall några stycken, riktigt jävla bra låtar sedan dess - plus att jag upptäckt gamla mästerverk som jag ditintills aldrig hört tidigare.
     Därför har jag nu bestämt mig för att göra en ny lista över världens genom tiderna bästa låtar - och denna gång ska jag vara absolut ärlig mot mig själv. Jag ska plocka bort låtar som "såg bra ut", men som jag i hjärtat inte ville ha med, och jag ska bara ta låtar som verkligen hör hemma där.
     Jag är i slutfasen nu gällande att färdigställa listan - och snart börjar nedräkningen igen. Det ska bli väldigt roligt. Inte sant?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0