Hälsosamma tider

Efter en hel dag med min nya frippa så börjar jag nu vänja mig vid mitt nya "jag". Ja, fan i helvete, jag börjar till och med tycka att det är lite snyggt.
     Det var verkligen inte meningen att det skulle bli så här - men någonstans har jag ändå gått och funderat på att klippa mig just så här, typ. Problemet är att jag har ett väldigt smalt ansikte och huvud, så när polisongerna och håret på sidorna försvinner så blir det väldigt...smalt. Men det är väl en vanesak.
      Det jag vet, eller tror, är att håret dock kommer att bli väldigt snyggt när det väl har växt ut igen. Luggen kommer ju att bli väldigt lång i förhållande till övriga håret - och det är ju faktiskt det jag siktat på hela tiden. Så även fast det inte blev som jag tänkt mig så blir det nog ändå som jag tänkt mig, tillslut.
       Positivt är att inga av barnen blev rädda för mig idag på dagiset. Den enda som reagerade någorlunda starkt var Djärven, som tyckte det var "synd på mitt fina hår". Jag kan hålla med på det.

Annars drog fotbollen igång ikväll igen efter juluppehållet. Trodde att det skulle bli ganska plågsamt, men det var faktiskt inte så tokigt.
       Nu börjar en lugn period för mig, då det är fotboll, kondition och muskler som gäller de närmaste månaderna. Ska bli skönt och fräscht.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0