Ska skärpa mig

Det är svårt med bloggen just nu. Jag hinner inte riktigt med. Det är jobb på dagarna och fotboll på kvällen - och däremellan och därefter är det alltid, eller oftast, någonting annat i vägen. Det är svårt att göra någonting bra av det. Då resonerar jag som så att "hellre ingenting än skit" - det vill säga, jag skriver hellre ingenting än att skriva någonting dåligt bara för att jag måste skriva.
     Men det blir nog bra snart. Jag måste bara hitta nån lösning eller rutiner, för blogga vill jag, och måste jag, göra.
     Så här på kvällen är jag trött, och därför finns det ingenting annat att meddela än att jag jobbat till sex och därefter direkt åkte på spinning i Köping.

Eller, ja...nyss ropade Far från tv-rummet. Han var alldeles förbryllad över det här med Animal planet. Det fanns inte längre! Kanalen var borta!
     "De har väl tagit bort den", sa jag. "Va!? Va fan har de tagit bort den för? Det var ju en bra kanal! Jag ska jävlar i mig ringa till Boxer imorgon!", sa Far. And believe you me - han kommer att göra det. Även fast han är livrädd för ormar och spindlar och sånt så älskar han att titta på det med händerna framför ansiktet och rygga tillbaka i fåtöljen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0