Snömos on the road

Oj, hej. Nyss hemkommen från Scaniarinken i Södertälje där jag var på elitseriehockey med Lillebror, Storebror Thomas och Brorson Erik. Modo gästade Södertälje, och då måste man ju åka och kolla. Sedan fick jag matchen i julklapp, och då måste man ju också åka och kolla.
     Men det blev ett jävla skit. Modo torskade med 4-3, vilket är illa om man ser till tabelläget. Men, men. Kul att komma ut lite ändå.
     Fast det var inte så jävla roligt att åka på motorvägen ikväll. Det var nog det värsta vädret jag åkt i någonsin, även fast det var Lillebror som körde. Det var vansinnigt otäckt.
     Det var inte det att det snöade så förbannat, utan mer att snön yrde som från en snökanon om man hade en bil, eller allra värst, en långtradare framför sig. Så det fanns bara en sak att göra - köra om. Strax innan Torpa hade vi lyckats köra om så mycket att vi var ensamma på vägen. På hemvägen, alltså.

Nog om det, nu blir det sängen. Imorgon väntar ännu en dag på jobbet, för att sedan kanske bli en Riddar-samling med respektive på kvällen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0