Musik 2011

Det ser ut att kunna bli ett riktigt jävla bra musikår - för min del i alla fall. Inte för att jag hade tänkt släppa lite egen musik eller så, men för att jag personligen har många skivor att se fram emot.
     Här närmast så kommer ju Beady eye, det vill säga Oasis minus Noel, att släppa sin debutplatta Different gear, still speeding - och det ser jag fruktansvärt mycket fram emot. Man har ju redan fått tre smakprov på nätet, varav den första singeln The Roller är mega! En Instant karma för 2011. Jag längtar!
     Sedan kommer Angels and airwaves att släppa en del 2 av sin skiva Love som kom förra året - och det i samband med deras film som de jobbat med i 3 år som går under samma namn. Det kommer med all sannolikhet bli helt jävla magiskt det med. Jag längtar!
     Utöver det kommer även Blink 182 att släppa sin efterlängtade skiva, vilket blir den första på 7 år. De återuppstod ju för 2 år sedan och förra året gjorde de en greatest hits-turné - men nu kommer äntligen en ny skiva. Jag är vansinnigt nyfiken på hur den kommer att låta, men med tanke på hur Tom, Mark och Travis utvecklats genom åren så kan jag inte tänka mig annat än att det kommer att bli sjukt bra. Jag längtar verkligen!
      Andra skivor jag ser fram emot är The Strokes nya, och jag hoppas verkligen att den är bättre än förra skivan, sörjan First impressions of earth. The Strokes är ett av mina favoritband, och de har verkligen alla möjligheter till något alldeles extra.
       Sedan släpper ju Roxette sin första skiva på 9 år, vilket är lite speciellt. Ingen trodde väl att de skulle fortsätta efter Marie Fredrikssons hjärntumör, men här är de nu. Jag kanske inte är samma fan av deras musik nu som jag en gång var - men Roxette-diggaren i mig finns fortfarande kvar, och därför är jag nyfiken på hur det kommer att låta. Första singeln She's got nothing on (but the radio) är väl ingen superhit, men inte alls dålig.
       Dessutom vill jag nämna fina Sum 41 som kommer med en ny skiva. Att dömma av den senaste skivan, med det lite mognare soundet, så kan det bli riktigt bra.
       Till sist har jag några skivor jag hoppas på, men som inte är så troliga, och det är om Hästpojken skulle komma med nytt matrial. Det skulle vara uppskattat, men gissningsvis så dröjer det nog 1 år till minst. Sedan skulle det vara obeskrivligt roligt om Broder Daniel-sångaren Henrik Berggren kunde komma med sitt första solo-album. Jag har väntat ända sedan Broder Daniel la ner, och det verkar som att jag får vänta för evigt. Det kommer nog - men när? Oj vad bra det skulle kunna bli.
       Mmm, som sagt - det ser ut att kunna bli ett riktigt bra musikår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0