Yes, what a glorious evening it was!

Ja jävlar vilken rolig kväll det blev igår. Vansinnigt rolig, faktiskt. Tycker jag, åtminstone, och säkert de andra också.
     Det blev skratt, sång och dans i en härlig blandning hemma hos Påven - och på Harrys tog den goda stämningen ytterligare ett steg. Bästa kvällen på länge.
     Vi träffas ju inte så ofta så här allihopa samtidigt, så det var ju extra skoj just därför. Mr.Tequila saknades ju dock, annars var vi fulltaliga, plus Vampyrens flickvän Gunhild som är en härlig och mysig bekantskap.
     Nu dröjer det väl ett tag innan vi ses så här igen, då Vampyren åker tillbaka till Norge igen nästa vecka. Men vi får ha den här kvällen i minne fram till nästa gång vi träffas igen.




Det är en ganska så dålig bild, jag är ju egentligen inte så där suddig i ansiktet, men det var ändå viktigt att den blev av.
    Sedan vill jag komma med ett förtydligande. Det ser ju ut som att jag har min hand prydligt placerad på Gunhilds ena brön - men så är icke fallet, i själva verket har jag handen utsträckt rakt ut i luften. Så att ni inte tänker "Vad i helvete gör han?".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0