Igår och idag och inatt

Kvällen på Qwarn igår var very very good, jajamen. Riktigt bra, faktiskt, utan att för den skullen vara något märkvärdigt. Kanske var det för att jag var så stabil som det blev så kul. Jag tror det.
     Träffade dock inte så många gamla bekantingar som man brukar göra på Qwarn - fast egentligen så gjorde det inte så mycket, det räckte gott och väl med de som var där.

Idag blev det en heldag, typ, med Melissa-tjejen, Crazy Malin och Tordan. Först en varm, sedan blöt, lunch på Kungsudden där vi fick avbryta utomhusvistelsen i det fina vädret och springa in när en regnskur drog förbi.
     Sedan promenerade vi vidare ner till Ekudden för att först spela lite mini-golf, där Tordan mycket överraskande snuvade mig på segern, för att sedan bada en sväng och jäsa lite i den underbara solen.
     Ja, det blev en fin och väldigt varm dag. En sån där dag som man aldrig vill ska ta slut. Men det gör den nu för mig.
     Ska upp inatt och köra Storebror Thomas till Arlanda, så jag måste lägga mig nu för att orka mig igenom det. Vi får se hur det här lilla äventyret går, för jag är högst osäker på att köra i de här trakterna. Dit blir det väl inga problem, för då får Thomas köra - men hem är jag helt on my own. Det ska bli...intressant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0