Årets roligaste?

Det har inte varit någonting annat än en härlig dag.
     Först träning halv tio, sedan iväg till Västerås för kalasfirande för nu 30-åriga Kusin Therese - och tillsist bio i Eskilstuna med Kaggen och Påven.
     Det blev Baksmällan - del II. Jag försökte verkligen att inte ha för höga förväntningar och intalade mig själv att det inte går att toppa ettan, men samtidigt önskade jag att jag hade fel och att jag skulle få en sjuhelvetes skrattfest. Men jag hade inte fel.
     Tvåan var inte lika rolig som ettan, men tack vare att jag var inställd på det så blev jag inte besviken. Och det är fortfarande en rolig film. En jävligt rolig film, till och med - bara inte lika rolig som ettan.
     Nu går det verkligen inte att dra Baksmällan flera varv. Sett till extrema grejer så lyckades dem nog överträffa ettan, men själva överraskningsmomenten var inte lika roliga denna gång eftersom att man liksom satt och väntade och var beredd på sjuka grejer.
     Nåväl, jag kan ändå inte tänka mig att det kommer en roligare film än Baksmällan - del II i år, och jag ger ändå filmen en fyra.
     Och herregud vad sugen man blir på att festa efter att ha sett filmen. Precis som efter första filmen. Jag sa det i bilen på väg hem; det skulle vara väldigt roligt att få vara med om nåt liknande (nåja) och leta efter Kaggen någon gång.

Kommentarer
Postat av: modric´

mer troligt att han får leta efter dig va =)

2011-06-03 @ 14:13:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0