Big brother

Alright, nu stundar Big brother-finalen. Sista programmet innan finalen sändes ikväll, och det har varit en för jävla bra vår framför rutan - och det har definitivt varit den bästa säsongen av Big brother hittills. Roligt, spännande och lagom med "skandaler".
     Och det sjukaste är att mina tre favoriter är kvar till finalen. Göteborgaren Peter, norrlänningen Simon och skåningen Martin. Jag håller på Peter, men trodde på Simon. Dessvärre gjorde Simon bort sig, i mina ögon, i kvällens avsnitt. De tre grabbarna har varit superkompisar från typ dag 1, sedan blir det fest och några gamla deltagare kommer in, och helt från det blå så börjar Simon anklaga Peter för att ha blivit personlighetsförändrad under final-veckan. Det första grälet dem emellan, några dagar innan finalen.
      Jag vet inte, de känner väl varandra bäst, men detta är ingenting jag har märkt i alla fall, och jag kan tycka att det är huvudlöst och helt jävla onödigt att komma med en sådan sak i detta läge. Men men.
      Nu håller jag stenhårt på Peter på söndag, och jag hoppas att detta blir Simons fall. Lite synd, för Simon har varit en superskön och toksympatisk nallebjörn hela säsongen igenom.
      Och de verkar ju ha haft så jävla roligt! Jag har nämnt det tidigare, att är det någon dokusåpa jag skulle vilja vara med i så är det Big brother, och detta har bara blivit starkare efter denna säsong. Det roligaste hade varit om vi, Riddarna, hade varit med. 
      Jag kan faktiskt se oss själva i de här tre finalisterna. Påven är definitivt Simon, lugn och snäll fast ändå crazy, och jag skulle vilja säga att Mr.Tequila är Martin, en superskön flickfavorit som är tävlingsinriktad till tusen - och sedan måste jag vara Peter. Jag känner mycket igen mig i Peters surhet och bitterhet, hans ironi, hans vilja att bestämma, samt hans ständiga önskan efter brännvin och bärs. Fan vad kul vi skulle ha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0