Fartfylld start på dagen

Händelserik förmiddag på Köpings lasarett idag.
     Åkte dit till klockan åtta för att träffa min sjukgymnast som bestämt, men väl där såg han mer eller mindre förskräckt på min svullna vad. Jag förklarade att jag börjat fått ont i vaden och skenbenet i fredags, och att det sedan blivit värre under helgen, men sedan lite bättre igår. "Mmm, det kan faktiskt röra sig om en blodpropp", sa han, vilket var det jag fruktat men inte ändå trott att det skulle vara så jävligt.
     Så jag fick gå direkt upp till ortopedmottagningen, i hopp om att få en tid under dagen, och tur i oturen så hade en tid previs blivit avbokad så jag fick träffa en ortoped direkt. Han slet bort förbandet över knäet direkt och vred och vände och tryckte oblygt vid mitt knä som om det vore en rubiks kub, men jag tänkte att han vet väl bäst.
     Därefter fick jag gå upp till röntgenavdelningen och vänta en halvtimme för att få ultraljud på benet, och sedan var det tillbaka ner till ortopedmottagningen igen för att invänta resultatet. Väl där fick jag beskedet att allting såg bra ut, fina blodvener och inga blodklumpar och så, Antagligen är det bara lite vätska och blod i rörelse som letat sig neråt i benet som gjort att det svullnat upp. Och det kändes ju bra igår, och idag känns det också bättre, så jag hoppas det fortsätter gå åt det här hållet.
     Ja, det var den förmiddagen. Ett besök som skulle ta en halvtimme tog istället tre timmar, men det var det värt. Jag har ju varit lite nojig över svullnaden, så det var skönt att se att allting var okej.

Nehep, tillbaka till solen nu då. Den 30-gradiga solen. Like a glove.
     Men sedan måste jag börja packa inför Peace & love imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0