Försök hänga med...

Jag vet inte om det är värktabletterna - men de här senaste nätterna har jag haft en del sjuka drömmar. Den äckligaste var definitivt natten till idag.
     Jag var någonstans mellan vaken och drömmande, jag kände att jag var på väg att börja drömma men jag kände också samtidigt att jag fortfarande var vaken. Så man kan säga att jag drömde att jag låg i min säng. Efter ett tag kände jag att jag vill resa på mig, så jag försökte komma tillbaka till mitt vakna tillstånd - men det gick inte.
     Det som hände var att jag satte mig upp i sängen, men jag var inte vaken utan drömde fortfarande. Jag drömde att jag satte mig upp, och jag visste om det. Sedan när jag försökte att komma tillbaka till mitt vakna tillstånd så kunde jag inte det, istället var det som att en osynlig varelse höll tillbaka mig ner mot sängen och skakade mig.
     En stund senare såg jag hur någon öppnade min dörr. Jag trodde jag var vaken, men det var jag inte. Någon stod där i dörröppningen och kom in i mitt rum, fram till min säng och började typ...ruska mig.
     Det hela var MYCKET äckligt och läskigt. Jag har inte haft mardrömmar sedan jag var liten, vad jag kan minnas, men detta var i ordets rätta bemärkelse en mardröm. En satans jävla mardröm! För det var väl en mardröm?
     Får se hur det går inatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0