Halvtid

Ännu en måndag, ännu en U-lagsmatch. Och dessvärre ännu en förlust. Denna gång slutade det 3-0 hemma mot Hallstahammar - men trots förlusten är jag ändå rätt nöjd.
     Spelmässigt gör vi våran bästa match på mycket länge. Vi rullar bollen fint emellanåt och skapar ändå målchanser. Hallsta var dock lite tyngre och rejälare framför målet, vilket gjorde att de kunde vinna trots att jag tycker att de skapade mindre än oss.
     Sedan blev det i vanlig ordning ett par återbud på matchdagen vilket gjorde att vi fick kalla in ganska många juniorer igen. Tråkigt med så många återbud, igen. Vissa saker kan man inte rå för, men det har varit för mycket på sistone nu. Man tröttnar rätt rejält på det.
     Fast då är det kul att se en spelare som Jakob Rosander som gör sin första U-lagsmatch. 16 år gammal går han in och spelar så moget och bra, och när jag berömde honom efter matchen så svarade han "Tack för att jag fick vara med". Det är så att man vill gråta av lycka.
     Och kul att Kaggen fick göra en sån bra match igen efter sin skada i revbenet. Han rusade ut, gick in i närkamper, och visade ingen rädsla för att göra illa sig igen. Lite ironiskt att han då tvingades utgå sista 10 minuterna med en skadad tumme, men förhoppningsvis är det inte så allvarligt.
     Dessvärre hände det andra saker som inte var lika roliga. Riktigt jävla supertrist var det, och man kan inte bli annat än bedrövad.
     Så, ja...det var lite av varje i den här matchen.
     Nu väntar sommaruppehåll för U-laget, sedan är det bara nya tag till hösten. Det behövs verkligen. Nya tag, alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0