Puh!

Som sagt, jävligt lurigt att möta BK 30 på bortaplan - och trots en 2-0-ledning i halvtid, efter mål av Tordan och Yanick, så var jag nervös halvleken igenom. Det blev lite bättre med nerverna när Putte nickade in 3-0 tidigt i den andra halvleken, men lugn var jag aldrig.
     Och så reducerade BK 30, och då var det match igen. Med en eller ett par minuter kvar att spela reducerade de till 3-2, och det enda som hördes i min hjärna då fram till slutsignalen var: "Helvetehelvetehelvetehelvetehelvete...".
     Men det gick ju vägen. Vi vann och inkasserade 3 nya ljuvliga, och viktiga, poäng.
     Bara en match kvar nu innan sommaruppehållet, hemma mot Kolsva på tisdag, och det är väldigt viktigt att vi får med oss 3 poäng även därifrån. Sedan blir det lite välbehövlig vila.