Du är vilse i mig

"Du studsar tillbaka. Varför studsar du tillbaka? Hela tiden.
     Jag klipper dina vingar, du försvinner förskräckt, men hela tiden flyger du runt mitt hjärta. Du hittar inte ut ur min skalle.
     Jag säger till mig att jag säger till dig, det är över och förbi, någonting som aldrig skulle kunna bli kommer aldrig att bli, det är aldrig mera vi. Fastän det aldrig varit så kommer det aldrig att bli vi.
     Jag kastar bort breven jag aldrig skrev, jag glömmer bort orden jag aldrig hann säga, jag håller om dig en sista gång i drömmen som aldrig blev sann.
     Och just när jag håller på att falla för någon annan så dyker du upp med minnen som vi ännu inte upplevt. Jag håller i någon annans hand och undrar vem som går bredvid dig nu. Jag kysser någon annan och undrar vem som kysser dig nu. Är du lycklig nu?
     Så många år tillsammans, aldrig tillsammans aldrig isär, men de där åren byggde upp en längtan efter ännu fler år, många fina år, mer tillsammans än isär.
     Du somnar någon annanstans, så som du alltid gjort, och fast jag tänkte låta dig sova ifred för alltid så undrar jag; finns det en plats bredvid dig för någon som jag?
      Det kanske är en sjukdom, jag kanske har drabbats av dig? Jag trodde jag ville bli frisk, men det kändes bättre att vara drabbad av dig.
      Du måste nog säga det till mig, "Jag vill inte ha dig". Du måste nog krossa mig, även fast du inte vill mig illa. Du måste nog köra över mig och lämna mig där, så att jag kan laga dina vingar och leda dig ut. Förbi mitt hjärta och ut ur min skalle.
      Du vill ju inte ha mig, och jag kan förstå dig, men jag kan inte förstå varför du alltid finns här."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0