Ä ba påt igen

Idag har det varit en alldeles särdeles skitig dag - och samtidigt en helt fantastisk skitdag. Jävlar i min lilla låda vilken suveränt urusel dag det varit, någonting alldeles extra.
      Jag försöker numera hålla humöret uppe och se det positiva i allting, och det har faktiskt varit mer eller mindre omedvetet - men idag gick det inte att värja sig. Snön utgjorde väl en stor del av det dystra, men den var inte enbart roten till allt ont. Det var bara en sån där dag då det mesta var jobbigt.
      Nåväl, så sent som igår kväll tackade jag i min bön för att det varit så härligt på sistone, och hoppas samtidigt att denna dag skulle bli minst lika härlig - men samtidigt kände jag på mig att eftersom jag säger det så blir det väl en extraordinärt dålig dag istället, och jag fick ju rätt!
      Men det måste väl vara lite skitigt och tungt ibland för att man ska kunna njuta och vara tacksam till fullo när det är härligt.
      Och det känns redan bättre nu faktiskt. Tog en kopp kaffe, följt av en lång varm dusch - och nu väntar jag på en förtjusande middag framför EM-kvalmatchen mellan Sverige och Moldavien.
      En fin avslutning på en trälig dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0