Dagen då man pumpade cykeldäcken

Jaha, det blev lite handlat. En regnjacka att ha på jobbet, ett par shorts på rea (!), och - en ny plastskinnpaj. Typ en sån jag tappade bort på Harrys, eller close enough, och det köpet gjorde mig mycket nöjd och glad.

Blev debut för solglajjorna också, denna härligt soliga dag. Lika snabbt snön fylldes på igår, lika snabbt smälte den bort idag.
     Det är egentligen en sån här dag man tar ut cykeln från förrådet efter den långa vintern. Jag minns känslan, känslan av att hoppa upp på sin bmx, känslan av de där första tramptagen som man nästan glömt bort, känslan av att känna gruset spruta under fötterna. Härliga tider.
     Kanske är det också en sån här dag då de mest extrema och dåraktiga plockade fram och snörade på sina inlines. Det var ju egentligen för tidigt och alldeles för grusigt, men hade man längtat en hel vinter så kunde man inte vänta längre. Körkänslan av att bullra fram längs de grusiga gatorna var ju inte superhärlig, men det struntade man i. Man inbillade sig att det var underbart.
     Klart är att det är en sån dag då man även plockade fram bandymålet och bandyklubborna för att lira på gatan eller garageuppfarten. Det funkade okej och var riktigt roligt. Visst studsade bollen lite hur den ville, och visst slirade man omkull ibland när det blev lite för intensivt - men oj vad kul vi hade!
     Har vi blivit för gamla för det, eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0