Deltagarna i Big brother

Här är en snabb reflektion av deltagarna i Big brother so far:


Cilla: Exponerades hårt i början men har nu försvunnit in lite i anonymiteten. Trodde hon skulle vara en sån där "39-årig trebarnsmorsa som vill ut och festa igen", men hon är rätt go och mysig faktiskt.

Simon: Cool, rolig och snäll norrlänning. Verkar vara tryggheten personifierad, och är en personlig favorit.

Nicky: Väldigt jobbig kille och oerhört kändiskåt. En ynglig som försöker verka äldre och klokare än vad han är - men det funkar inte är man slänger ur sig "fuckin'", "love ya'll", "peace out" hela tiden. Sluta försök så mycket, för det kommer aldrig att hända för dig om du håller på så där.

Sara: Snyggast och osynligast, typ.

Peter: Klassisk gõ göteborgare som jag gillade efter 10 sekunder. Klart vettigast och skönast i huset. Min favorit tillsammans med Simon.

Tobbe: Analytikern som satsar stenhårt på att vinna hela skiten. Påstår att han smälter in i alla sociala sammanhang, men jag tror att han spelar lite för högt för att vinna.

Rodney: Snubben man hatar, och han vet om det. Egenkär konfliktsökare som alltid ska ha rätt i allt. Herregud vad jag stör mig på honom. Jag vill bara slå honom på käften, faktiskt. Så mycket provoceras jag av den här typen av människor - men det värsta av allt är ju att det är precis den reaktionen de vill ha av oss.

Martin: Skåningen med utseendet med sig, och han vet om det stenhårt. Ändå rätt hyfsad skön emellanåt.

Roza: Satt ju i Glashuset från början, och där verkade hon vara en normal och söt tjej. Men så fort hon kom in i huset blev hon en fjortisbitch från Lidingö. Helt otroligt vilken förvandling, tyvärr till det sämre.

Gurkan: Satt också i Glashuset och blev inröstad i huset, där han gjorde avtryck direkt i rollen som ledare. Har stenkoll på hur det funkar i dokusåpa-världen och vet vad som är bra tv, efter att tidigare ha medverkat i Robinson och Sveriges värsta bilförare. Verkar lura skiten av de andra deltagarna, och han är ju en störtskön färgklick.

Sanna: "Putläppen" eller "Tutt-Lisa", kärt barn har många namn. Diggar inte henne. Inte alls.

Vanessa: Tjejen som föddes som kille. Trodde jag skulle ha svårt för henne, men hon är rätt sympatisk och vettig faktiskt.

Annie: Vem? Ja, hon den där lite udda tjejen som skymtar förbi lite ibland, just ja. Förutom en försiktig rapp har inte synts alls. MÅSTE BÖRJA AGERA! På nått sätt, vilket som helst.

Sonia: Oj, "The girl from the block" som hon själv beskrev sig. Utgav sig för att vara stenhård och tokärlig, men av den varan har man inte sett ett jota. Bara en i mängden.

Christian: Trodde han skulle vara mer crazy och...skön. Eller asjobbig. Någonting i alla fall, men har är verkligen ingenting. Så lam och försiktig han man nästan vill peta på honom för att kolla om han lever.

Kommentarer
Postat av: Petra

Skitbra beskrivning av allihop och jag har ungefär samma bild av dem som du.



Retar mig verkligen på att Rodney ALLTID har handen innanför kallingarna=((



Ja Roza har verkligen degraderat sig själv. Vilken jobbig tjej...stackars killar.



Sonya trodde jag skulle bli riktigt jobbig och vara en riktig besserwisser men det är hon ju verkligen inte.



Vanessa gillar jag....en skön tjej som smälter in bra=))



Tobbe och Nicky....säger bara en sak....usch!!



Ha en fin söndagskväll....glöm inte att kolla på utröstningen.



2011-03-06 @ 17:08:21
Postat av: J

tror det blir katerina som ryker...tror folk har tröttnat på hennes utbrott...

2011-03-06 @ 21:27:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0