Från skit till det andra

Det är inte för inte som man skäms lite när man läser Bärsingen idag. Kungsörssidans topp-story: HUNDBAJSET INVARDERAR KUNGSÖR!
     Herregud, orkar man inte komma på någonting annat än den storyn så behöver man inte bemöda sig med att skriva alls. Vem fan i helvete och hans moster bryr sig?
     Begreppet "usel journalistik" har fått en ny innerbörd, and his name shall be unnamed.

Till det andra:
     Alexander Bard blir ny medlem i Idol-juryn, och det kan vara det bästa som hänt programmet sedan Kihisti & Co fick sparken.
     Alexander Bard är en bullrig jävel. Han är kontroversiell, han rör om i folkgrytan, han räds inte konflikten, han är intressant - inte för hans åsikter, dem sympatiserar jag inte alls med, men för att han tar debatten. Att han samtidigt är en jäkla tokpelle, det är en annan sak. Intressant är han.
     Jag tror att han kommer att fylla en funktion i programmet, och jag tror inte alls att man kommer att sakna, den på senaste tiden lite för självgode, Andreas Carlsson.
     Den där skivbolagsgubben som samtidigt tar över som juryordförande bredvid Bard, Laila Bagge och Anders Bagge - han vet jag, och tycker, ingenting om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0