IG

Nu har jag lyssnat på The Strokes nya album Angels. Förväntningarna var skyhöga, förhoppningarna likaså.
      Förväntningarna kommer utav att Strokes gav ut en av tidernas bästa debuter Is this it för 10 år sedan, följt av en nästan lika bra andra skiva i Room on fire. Men sedan kom den grötiga tredje skivan First impressions of earth, och frågan var om Strokes kurva var på väg nedåt. Därför fanns förhoppningarna - att det inte skulle vara lika dåligt som sist, att det skulle vara lika bra som förr.
      Men. Tyvärr alltså. Strokes fjärde skiva är dessvärre ännu mer trögflytande än den förra. Jag förstår verkligen ingenting, det är endast och enbart endast första singeln Under cover of darkness som är lyssningsbar. Den låten är förvisso bland det bästa Strokes någonsin gjort, men resten är så dåligt att den drunknar och försvinner. Det är inte Strokes längre, och det är inte till deras fördel. Jag vet inte vad det är. Bra är det inte i alla fall.
      Det är så synd, så synd, så synd och tråkigt. Strokes var ett av mina favoritband, och även fast de gjort två enormt bra skivor så kan jag inte längre kalla dem för det. Så synd, så synd...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0