Igår och idag

Det här skrev jag igår kväll, men glömde sedan att posta det på bloggen:

Det känns som att jag missar finalen av Melodifestivalen varenda år numera. Man hänger med slaviskt i alla delfinaler, men sen när det vankas la grande finale så är det alltid någonting annat.
     Nåväl, det spelar inte så jättestor roll, jag tar igen det på svtplay imorgon - för ikväll är det ju 25-årsfest ute vid Ulvesundsgymnasiet. Det är Mimmi Rosander som fyller år och anordnar partaj, och det kommer med all sannolikhet bli en alla tiders trevlig kväll.

Om jag då ska tippa vinnaren ikväll.
     Allt annat än en seger för Eric Saade vore ju en skräll, om man ska tro på snacket och skriverierna under alla dessa veckor. Först verkade det stå mellan honom och Danny, men Danny har försvunnit något i seger-snacket. Man har liksom glömt honom. Kanske är det det bästa segerreceptet för Danny?
     Och på sistone har jag kommit att älska The Moniker. Det är ju en banal och enkel Beatles-truddelutt - men det är så sprallig och knasig och glad att man älskar den. Och Oh my god har ju snurrat upp som en liten joker, faktiskt.
     Men jag slänger in en liten chansning och säger att Swingfly vinner. Det vore bra och roligt.


Okej, festen då. Det blev en väldigt trevlig kväll med mycket skratt. Jag blev dock lite för glad i hatten, tappade fokus, blev löjlig. Men jag hade ändå rätt kul, även fast jag önskar att det sett lite annorlunda ut.
     Idag var det sedan match i Hallstahammar, mot Köping FF - och det slutade med en härlig 2-1-seger! Väldigt kul och välförtjänt. Vi spelade stundtals riktigt bra, speciellt i den första halvleken, för andra matchen i rad - så just nu ser det riktigt lovande ut för säsongen, även fast det finns en del kvar att jobba på.
     Men undrar hur det kommer att gå för Köping i år? Det verkar som att de blandat och gett lite under försäsongen hittills, och sett till idag så är de väldigt svårbedömda.

Ja, det om det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0