Kom du vår

Ännu en härlig pre-vårdag! Det är vår i luften men vinter på marken, och därför kan jag icke säga att det är riktig vår än. Men den är ju onekligen på väg, och dagar som dessa går inte alls av för hackor.
     Våren är nog den årstid jag längtar mest till under året, för den innebär den största kontrasten mellan två årstider. De andra årstiderna smyger liksom in i varandra, på nåt sätt.

Det jag ser mest fram emot är nog kläderna, egentligen. Jag älskar vår-modet med den där sköna mixen av att vara lättsamt påklädd. Redan nu sitter jag och tänker ut vilka klädkombinationer jag ska använda mig av framför, i allt ifrån skor upp till huvudbonader.
     Sån är jag, jag har full medvetenhet i allt jag har på mig. Jag lämnar ingenting åt slumpen vad gäller kläder och plagg när jag klivet utanför dörren. Därav min oklanderliga klädstil. Om jag fick rösta på Kungsörs bäst klädda man så skulle jag rösta på mig själv, no doubt. Det tycker jag i alla fall, och det gör jag stenhårt. Det är jag och Liam Gallagher.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0