Lyckas inte fullt ut

Programmet 99 saker man måste göra innan man dör på TV6 är en väldigt fin idé. Hade jag varit programledare så skulle nog just ett sånt program vara bland det roligaste jag kunnat tänka mig, faktiskt. Men det är ju jag det.
     Men, även om tanken är god, så är programmet något utav en besvikelse. Dels för att "sakerna man måste göra innan man dör" inte är så spektakulära och värst roliga, än så länge, och dels för att det inte ägnas så mycket tid och djup åt varje "sak". Det går för fort och det blir för ostrukturerat, som att Erik & Mackan bara åker hit och dit och tvärs över världen och blir filmade.
     Det är synd det på ett annars underhållande programformat.
     Sedan är 99 saker man måste göra innan man dör ganska så likt Grattis världen med Filip & Fredrik i upplägg och produktion, fast sämre - samtidigt som att Erik & Mackan som programledarduo är tydligt inspirerade av just Filip & Fredrik. Resultatet blir dock att man är kopia av Filip & Fredrik, fast en betydligt sämre sådan.
     Så - bra tanke, dåligt utförd.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Håller med om att programmet hittills känns lite hattigt, mycket åkande hit och dit. Men jag håller inte med om att Filip & Fredrik är bättre än Erik & Mackan ;)



Erik & Mackan har säkert tagit inspiration från Filip & Fredrik men de gör det så mycket bättre! Tycker jag iallfall :)

2011-03-09 @ 16:45:05
URL: http://imica.blogg.se/
Postat av: J

Herregud så du säger. Erik & Mackan vill så gärna vara Filip & Fredrik, men blir ingenting annat än andra sorterings kopior :) jag tror inte på det dom säger, allt känns så genomtänkt och manusskrivet...

2011-03-09 @ 20:53:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0