Onsdag

Mycket matcher nu. Var i Eskilstuna ikväll, ett väldigt råkallt Mesta IP, och såg KBK spela mot Triangeln. Det var dessvärre ingen höjdare.
     Blev förlust med 3-0, vilket kändes otroligt onödigt. Kanske inte om man ser till matchen i sig, men normalt sett ska vi inte förlora mot ett sånt här lag. Men de ville lite mer, kändes det som, och de var också mer effektiva framför mål. Vi skapade dock mycket framåt, men hade dessvärre inte den rätta skärpan och kylan i avsluten.
     Två mållösa matcher på raken nu, och två förluster, men jag är ändå inte orolig. Vi har en väldigt bra trupp, vi är farliga framåt och vi känns stabila. Vi behöver kanske bara bli lite mer samspelta, idag var det återigen en knippe spelare som saknades och vi har en del färskingar och nya spelare i laget. Så trots två mindre bra matcher nu så ser det ändå bra ut måste jag säga.

Annars har det varit en okej dag. Väldigt vårfin, även fast det blåser lite motvind på annat håll. Men jag ser ändå ljust på framtiden och fortsättningen.
      Imorgon ska jag iväg till Västerås och lasarettet igen, denna gång för magnetröntgen på mitt knä. Jag hoppas som sagt in i det sista på någon form av positivt besked, men hur som helst ska det bli skönt att få veta vad exakt som är fel. För det hoppas jag att jag får. Inte imorgon, dock, men ganska snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0