Ovärdigt

Skönt att sluta klockan 12 idag. Kunde man kolla på herrarnas stafett i skid-VM.
     Det började ju bra, efter Richardssons sträcka, men sedan gick det tyngre på Olsson och Södergrens sträckor. Så Hellner ställdes mot Northug redan från start i den fjärde och sista sträckan - och det kändes ju inte så jävla bra. Men var det nån som skulle kunna greja det så var det väl Hellner.
     De följdes åt genom hela loppet, och när man hoppades på ett ryck ifrån Hellner så följde norrbaggen på. Och i sista uppförsåkningen kom rycket ifrån Northug. Det var verkligen brutalt, helt sinnessjukt vilket ryck. Där blev jag imponerad.
     Lika imponerad blev jag inte när han sträckte upp fingret och hyschade publiken som stod med svenska flaggor, och när han precis innan målgången bromsade in och gick in i sidled - då blev jag galen. Hade jag varit Hellner så hade jag vräkt på i full fart och kört över honom efter målgången. Bara köra rakt på idioten, smack!
     Fy fan vad ruttet, alltså, vilken jävla skitstövel. Så ovärdigt en skidåkare av hans kaliber. Han var ju kung, och så degraderade han sig till en simpel tragisk respektlös idiot.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0