Status: Big brother

Det blir bättre och bättre hela tiden. Jag kan inte se att det finns några rötägg längre, även fast vissa personer är mer eller mindre hemska. Men hemska eller ej så fyller de en underhållande funktion.
      Roligast, skönast och vettigast är fortfarande göteborgaren Peter. Tveklöst, och han växer hela tiden.
      Eller tveklöst är synd att säga - en kandidat till den "skönaste personen" i huset är ju såklart Gurkan. Dock börjar han bli lite för mycket Gurkan ibland - han får se upp!
      Sedan finns det en kandidat till "roligaste personen" i huset i form av Roza - fast henne skrattar man mer åt än med. Jag menar, gårdagens episiod där hon grät/skrek/flippade i bikten på grund av att hon inte fick cigaretter...HER-RE-GUD! Det var ju hysteriskt och väldigt roligt. Jag skrattade. Men sedan fick jag lite dåligt samvete lite senare när jag såg hur dåligt hon mådde. Men kära nån, hon är ju 21 och beter sig som 14 allt som oftast.
      Annars måste man ju tycka om norrlänningen Simon - speciellt när han är på pickalurven. Då är han rentav ljuvlig. En modern norrlänning i sitt esse.
      Men Katerina har jag slutat bry mig om. Hennes utbrott är numera så vanliga att jag inte ens reagerar.
      Synd bara att Nicky åkte, han var jobbig med underhållande. Oj vilka saker han kunde kläcka ur sig, och hans rapp-rim var ju hiskeligt usla/roliga.
      Längst ner på min lista just nu är: Rodney, Annie, Christian och Patrik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0