Veckan som gått

Började veckan med att besöka en ortoped på lasarettet i Västerås och fick där beskedet att det mesta av korsbandet kan vara av, plus att det kan vara meniskskada också. Men först ska en magnetröntgen göras, och den kommer jag att göra på torsdag.
      Det låter dystert, men jag hoppas hoppas hoppas ändå...på någonting. Någonting positivt.

Annars har det varit en härlig vecka, såväl vädermässigt som känslomässigt. Solsken på himlen och solsken i sinnet, det är inte dumt det. Jag hoppas att våren fortsätter breda ut sig, helst ännu mera och intensivare.

Trodde också på en kanonhelg, men den blev väl sådär. Inte dålig, men inte fullt så kanon som jag hoppats på. Fotboll i Enköping och Harrys i Eskilstuna var väl det enda som hände. Så är det.

Jessica Andersson vann Let's dance - och det var väl kul. Frank Andersson klarar sig alltid, och även fast han var genomgående bäst så har Jessica Andersson utvecklats mest. Tror också hon "behöver" segern mest. Frank har ju också vunnit, kan man säga, i och med att han blivit så populär och folkkär. Det var en win-win-situation, typ.

Och nu är biljetterna bokade till Peace and love i sommar. Ska bli mycket skojigt, hoppas jag. Årets laguppställning är snarlik förra årets, då den enda skillnaden är att Fröken Bergstrand ersätter Carro. Än så länge, i alla fall. Mycket hinner ju hända. Vi kanske blir fler, vi kanske blir färre. Men det hoppas jag inte. Färre, alltså.
     Så det blir jag, Fröken Johansson, KåGe och Fröken Bergstrand. En fin grupp, tycker jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0