Veckan som gått

Vecka 9, Sportlovsveckan, är över. Det har varit en väldigt lugn arbetsvecka med lite barn, så man är ganska utvilad inför nästa vecka då det förmodlingen blir full fart igen.
    Idag har det också varit väldigt lugnt, efter en sväng till Harrys igår kväll. Vi började hemma hos Lillebror, for sedan in till Eskilstuna och tog följe med Maria Häggkvist och Sara Andersson till Harrys där en även en hel del andra kungsörare befann sig. Blev en hyfsat lugn med trevlig kväll.

Hoppade Melodifestivalen och Andra chansen igår, men tog igen det på svtplay idag. Hade hellre sett att Jenny Silvers Abba-schlager gått vidare istället för sympatiska men lite tråkiga Sara Varga - men kul att The Moniker gick vidare, jag har kommit att gilla Idol-Daniels Beatles-pastisch väldigt mycket.
     Nu är det bara stora finalen i Globen kvar. Allting pekar ju på en Danny- eller Saade-seger, men vi får väl se. Ska bli intressant.

Skid-vm är nu över, och det har ju varit en ganska så rolig veckan. Jag har aldrig uppskattat skidor så som jag gjort detta mästerskap, och det är väl den där jävla normannens fel får man väl säga. Han provocerar och river upp så mycket att det blir intressant och spännande.
     Och skönt att det blev svenska segrar i Vasaloppet idag. Hackkycklingen Jörgen Brink försvarade sin seger från förra året, och är det någon man unnar framgång så är det väl honom. Kul!

Har nu fått en tid hos ortopeden i Västerås för mitt sargade knä, om två veckor, och det ska bli skönt att få nåt slags besked, ellet nåt, om hur det ligger till och vad man ska göra och så.
     Det skulle vara skönt att få veta när ungefär man kan tänkas vara tillbaka på planen igen. Är sådär jobbigt spelsugen, och när man ser grabbarna göra en sån bra match de gjorde i helgen mot division 3-laget Ludvika så blir man ju ännu mer spelsugen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0