Är sommaren hotad?

Jaha, det blev visst ingen tripp till Berghamn över helgen. Det är nåt vajsing med Storebror Thomas bil, så jag är kvar på hemmaplan.
     Istället spenderade jag fredagkvällen hos min bästis Kaggen. Det var han, jag, en soffa och en film - just like the good old days. Det var rackarns länge sedan vi såg en film tillsammans, och kvällen till ära hade vi köpt en chipspåse och en ostbågepåse som vi skulle dela halva var på - så som bara de bästa av bästaste kompisarna gör. Men det blev inte så mycket sharing av snacksen, kanske var det nåt fel på mina chips?
     Nåväl, vi kollade på nya rysar-rullen Insidious, och den var bra men kunde ha varit bättre. Första halvan var kuslig, men sedan spårade det ur en aning mot slutet. Men väl värd att se, tycker jag.

Jaha, en annan grej. Man får ju många mejl på Facebook, och om det inte är ifrån någon av mina "vänner" så brukar jag knappt läsa skiten. Nu var det så att jag fått nåt mejl ifrån Harrys, vilket jag inte läse igenom. Jag lade inte ens märke till rubriken "Hejdå Harrys i Eskilstuna", och när jag fick syn på det idag så blev jag förvånad.
      Tydligen är det så att Harrys stänger igen efter helgen. Vad fan i helvete är det frågan om?? Varför? Vad händer nu? Vart ska vi ta vägen hädanefter? Det här är inte bra!!!
      Efter Rolling rock, Lotus och Nybron, och efter att Statt brann ner, så blev ju Harrys stället att gå på. Så många ljuvliga nätter man haft där, eller del riktigt dåliga också, förvisso, men det ljuvliga väger över när man tänker tillbaka på det.
      Jag förstår ingenting, det kommer så plötsligt för mig. Antagligen blir det någonting nytt i den stora lokalen, men vad? Jag tänker inte börja gå ut i Köping eller Arboga, och Västerås och Örebro är för långt. Harrys var ju it. Är sommaren hotad?

Kommentarer
Postat av: Johanna

What? Det hade jag helt missat, vart ska man gå då? Då finns det ju ingenstans kvar :(

2011-05-21 @ 17:43:56
URL: http://imica.blogg.se/
Postat av: Emma

Men Harrys finns ju kvar fast under annat namn. Restaurang nere o nattklubb uppe sägs det.

2011-05-21 @ 21:09:18
Postat av: Johanna

Ah, okej :)

2011-05-22 @ 18:39:47
URL: http://imica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0