Berättelser om en pojke från förr, del 1

Jag rotade igenom ett par lådor ute i förrådet med gamla leksaker, skoluppgifter och annat smått och gott - och det var en sann nostalgibomd! Herregud, doften av plasten från leksakerna fick det att snurra av välbehag i min skalle. Så många minnen och härliga stunder samlat i en pappkartong.
      Jag hittade även två roliga små anteckningsböcker från mellanstadiet - en som innehöll dagboksanteckningar, och en som fungerade som en "Tjej-lista" med mina favorittjejer.
      Jag kanske har berättat om det tidigare, hur jag bar med mig denna tjej-lista i jackan på ett Karladisco, varpå någon stal den under kvällen. Den efterföljande måndagen blev jag trackad av en hemsk tjej-mobb bestående av Melissa-tjejen, Crazy Malin, Sandi och Fröken Blomberg, och det var självklart dem som hade stulit (STULIT!) boken av mig.
      Nåväl, jag tänkte nu dela med mig av dessa anteckningar, och jag skulle här vilja publicera några av mina och Kaggens dagboksanteckningarna från mellanstadiet. Mycket nöje.


Måndag
Tjena-tjena.
Idag har Linda varit dum i huvet. Hon har bara sagt "håll käften" åt Ante och anklagar mig för att ha sagt "neger". Hennes morsa kom & var förbannad på oss. Vi började "snacka" med dom. Lidia frågade chans på Ante - igen. Han sa NEJ! Vi har spelat pingis på rasterna. PS. Sandi & Mikaela är snygga & Sandi & Malin har störst bröst. DS. Hej då - nu ska vi gå - hem.

Onsdag
Tja!
Idag har vi mest spelat pingis & vi har bråkat. Men det gick över på fem minuter. Vi har haft tre vikarier. Först Urban Beimo, han var sträng, sen Ann-Marie, hon sa inte mycket, & sen Annica Deck, hon var sådär. I måndags & tisdags hade vi vår gamla hjälpfröken Marina, hon var snäll. Nu ska vi gå och ta skolkort. PS. Idag har FRÖKEN VÄSTMALAND varit hos oss. Hon var ganska snygg. DS.

Fredag
Vi har spelat pingis, igen! Lina är kär i Ante. Det fick vi reda på av Johanna. Men vi berättade att vi hade lurats i att Ante var kär i Lina. Bandyträningen var kul. På söndag ska vi på cup i Degerfors. Nästa lördag ska vi på cup i Köping. Tjenis-penis.

Kommentarer
Postat av: anna

haha... det dar ar sa roligt.. ! jag kommner inte ihag att vi har gjort det dar.. maste du fatt om bakfoten.. nan annan stal o vi laste.. japps, sa var det.. =)

2011-05-19 @ 11:37:33
Postat av: J

nej, jag minns det som igår. vissa djupa sår kan aldrig fyllas igen helt och hållet :)

2011-05-19 @ 23:24:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0